Klachten en retourneren

Retourneren

Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent, dus retourneren is geen probleem! U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder specifieke opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Houdt u hierbij rekening dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor u zelf zijn. Wij raden u aan om bij retourzendingen gebruik te maken van een Track & Trace code, omdat u ons niet aansprakelijk kan stellen wanneer een pakket kwijtraakt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u dit ter kennisgeving te mailen naar info@huisjevanlaris.nl. U kunt daarna het product retourneren naar onderstaand retouradres.
Huisjevanlaris ontvangt graag de track and trace code van het verzonden retourpakket.

  • Voorzie het product van de originele verpakking en pak het met zorg in
  • Voeg de pakbon toe aan je retourzending
  • Frankeer het pakket voldoende
  • Stuur je zending binnen 14 dagen retour naar onderstaand adres
  • Na verwerking van je retourzending ontvang je het bedrag binnen 14 dagen retour

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen, kunnen wij helaas niet crediteren. Komt het totale orderbedrag, na verwerking van je retourzending, onder de €75 (voor Nederland, België en Duitsland) dan vervalt het recht op gratis verzending. In dit geval zal huisjevanlaris de verzendkosten in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

Retouradres
Huisjevanlaris
Willem Mantelstraat 19
7742 LG Coevorden

Klachten

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren.